fabrica peleti brichete vrancea
Fabrica brichete pentru căldură convenabilă

Fabrica brichete și peleți din coji de floarea soarelui Pellet Fabrique produce un combustibil ecologic curat ce poate înlocui cu success alți combustibili, cum ar fi lemnul, cărbunele, motorina, etc. Brichetele din coji de semințe de floarea soarelui sunt realizate prin presare la înaltă presiune și temperatură, fără a fi adăugate suplimentar liante suplimentare. Singurul liant este lignina, ce este conținută în mod natural în coaja de floarea soarelui, și care se topește la temperaturi de peste 100°C, dobândind astfel calități de conectare și cimentare.

Fabrica bricheteFabrica brichete din Panciu oferă această soluție pentru o căldură ușoară și convenabilă, pentru perioadele cu vreme rece. Brichetele din coji de semințe de floarea soarelui de la Pellet Fabrique nu conțin rășini și emisii novice. Au o ridicată valoare calorică ceea ce determină o calitate bună împreună cu un conținut scăzut a emisiilor eliberate în atmosferă.

O tonă de brichete din semințe de coji de floarea soarelui scade substanțial costurile pentru încălzirea tradițională și au un echivalent a 1,9 tone lemn de foc, 1,4 tone cărbune sau 500 L de motorină.

Avantajele acestui tip de brichete sunt numeroase, fiind un combustibil 100% natural, economic, ecologic, avantajos din punct de vedere caloric și al calităților ridicate de ardere, ușor de transportat și stocat.
Mai mult, cenușa rezultată în urma arderii brichetelor din cojă de floarea soarelui este un bun fertilizator, iar arderea este aproape fără emisie de fum.

Fabrica brichete Pellet Fabrique produce brichete și peleți din semințe de coji de floarea soarelui ambalate la saci de 10 kg sau saci de tip Big Bag de 1 tonă.