fabrica peleti brichete vrancea
Peleti

Peleti, un combustibil cu ardere curata fabricat din coji seminte de floarea soarelui, sunt o alternativa de incalzire cu cost stabil si fara poluare. Acesti peleti au forma cilindrica, diametrul acestora fiind de 6mm pentru uz caznic.

peleti-vranceaSunt realizati prin comprimarea si extrudarea la presiune inalta a cojilor de seminte de floarea soarelui, fara a se folosi coloranti, aditivi sau chimicale. Stabilitatea formei peletilor este data de prezenta ligninei – un liant natural ce are rolul de a mentine forma cilindrica a peletilor.

Peletii pot fi utilizati in instalatii de ardere autorizate, centrale termice pe peleti pentru uz caznic sau cazane industriale pe peleti pentru producerea apei calde, agent termic sau abur industrial cat si pentru incalzirea serelor si solariilor.

Avantaje:
• este un produs uscat cu o umiditate de 7% ceea ce asigura un randament mult mai bun decat lemnul, respecta mediul si prezinta emisii neutre de CO2;
• putere calorica foarte mare 4968 kcal/kg.

Mod de ambalare:
• saci de 15 kg

• saci tip Big Bag de 1 tona

peleti brichete focsani vrancea
CERTIFICATE
Peleții și brichetele produse de firma noastră au o putere calorică mare, valoarea ei determinată fiind cea mai mare obținută până acum în România la un laborator de încercări acreditat.
vezi certificatele
focsani vrancea
focsani vrancea