fabrica peleti brichete vrancea
Despre noi

PELLET FABRIQUE SRL – fabrica peleti brichete, este una dintre puținele fabrici din țară ce folosește tehnologie de ultimă generație în ceea ce privește producerea peleților și brichetelor necesare încălzirii unei locuințe.

Pentru că în ultima perioadă proprietarii de case doresc să înlocuiască lemnul ca materie primă pentru centrale sau șeminee, nu doar din motive financiare ci și pentru a proteja mai mult mediul înconjurător, la PELLET FABRIQUE folosim ca materie primă coji de semințe de floarea soarelui.

Astfel, aceste coji de semințe devin o alternativă la folosirea lemnului pentru încălzire și, sub formă de peleți și brichete, sunt folosite pentru producerea căldurii, a apei calde menajere, în sobe și centrale, pentru spitale grădinițe sau clădiri administrative, dar și pentru consumatori casnici și industriali.

fabrica-peleti-bricheteTehnologia folosită în fabrica peleți brichete este importată din Italia și face dintr-un deșeu un combustibil avantajos, economic și ecologic. Mai mult, cenușa rezultată în urma arderii, bogată în minerale, poate fi folosită ca și îngrășământ natural.

Cu sediul în localitatea Panciu, județul Vrancea, PELLET FABRIQUE pune la dispoziția celor interesați peleți și brichete de tip RUF cu cea mai mare putere calorică certificată de un laborator acreditat din România.

focsani vrancea
focsani vrancea